Sfaturi

Intai se va alege preferinta de confort. Se va alege din urmatoarele niveluri de confort: ferma, mediu ferma, mediu moale si moale si pe urma se va selecta modelul care se potriveste gradului de confort. De retinut ca toate produsele Magniflex asigura in mod corect suport ortopedic chiar si la nivelul de confort moale si mediu moale.

Intrebari


Cum pot deveni partener Magniflex?
Trebuie să completati formularul partenerilor de pe acest site sau să telefonaţi la numărul 0700 11 117. Echipa noastră va lua legatură cu Dumneavoastră şi vă va prezenta oferta noastră de colaborare.

Cum pot comanda produsele Magniflex?
Puteţi folosi formularul standard pentru a comanda produsele Magniflex. Acest formular îl găsiti  pe site-ul Magniflex sau îl puteţi solicita la numărul 0700 11 117 urmând să-l primiţi prin e-mail sau fax.  Dupa completarea formularului, îl trimiteti prin e-mail sau fax către centrala Magniflex din Bulgaria.


Cum sunt livrate produsele Magniflex?
La primirea comenzii Dumneavoastră, echipa noastră din Servicii Clienti va lua legatură cu Dumneavoastră pentru a vă confirma data de livrare. Livrarea se efectuiază în termen de 24 ore în Bucureşti sau 48 ore în ţara, pentru produsele disponibile în stoc.  Cheltuielile de transport sunt în sarcina companiei noastre.

Cum pot plăti comanda?
Prin transfer bancar sau în numerar, în conformitate cu termenele de lucru convenite


Pot comanda saltea cu dimensiuni personalizate?
Da, putem livra orice dimensiuni. Livrarea saltelelor cu dimensiuni non-standard se efectuează in termen de 30 de zile după incasarea plătii în avans.